OPTIKA1
  Svetozara Radojčića 8a, Beograd
  +381 (11) 346 7 210
  +381 (11) 304 8 774

  OPTIKA 2
  Deligradska 27, Beograd
  +381 (11) 268 47 61
  +381 (11) 407 45 89

  Vizija i misija

  Misija

  Mi smo najiskusniji referentni centar za kontaktna sočiva u regionu. O zdravlju Vašeg oka brine tim vrhunskih, u svetu poznatih, lekara uz pomoć savremene i najsofisticiranije opreme iz oblasti kontaktnih sočiva i oftalmologije.

  Naša misija je da svojim stručnim i kvalitetnim uslugama maksimalno zadovoljimo potrebe naših klijenata, na najvišem mogućem nivou.

  Takođe ono što nas razlikuje od drugih je i personalizovani pristup svakom pacijentu ponaosob. Od momenta zakazivanja, preko određivanja dioptrije, naručivanja naočara ili sočiva, kasnijih kontrola, naš stručni tim je tu da odgovori na svako pitanje i posveti dovoljno pažnje svemu što je za klijenta važno.

  Ponosni smo na našu stručnu osposobljenost i izuzetne rezultate postignute u korekciji najkomplikovanijih dioptrija (visoke dioptrije i cilindri), uključujući pacijente sa teškim oboljenjima prednjeg segmenta oka.

  Po obavljenom pregledu našeg specijaliste oftalmologije-kontaktologa, kod nas možete poručiti dioptrijske plastike sa različitim doradama i zaštitama i sa visokim performansama.

  Takođe u našoj optici možete nabaviti sve vrste kontaktnih sočiva, uključujući specijalne vrste sočiva namenjene pacijentima sa oboljenjima prednjeg segmenta oka.

  Time pružamo mogućnost našim klijentima da na jednom mestu, u kratkom vremenskom roku, zakažu pregled oftalmologa-kontaktologa i naruče potrebna kontaktna sočiva ili naočare.

   

  Vizija

  Naša prepoznatljivost se ogleda u zasluženom poverenju naših dugogodišnjih klijenata, kvalitetu usluga i upotrebi najviših standarda u oblasti oftalmologije i optike.

  Shodno tome, naša vizija je da se stalno razvijamo i usavršavamo na polju oftalmologije i kontaktologije putem stručnih seminara, konferencija, simpozijuma, kako u zemlji, tako i u inostranstvu.

  Prateći najnovije trendove u nauci i visokoj tehnologiji, koristimo najmodernija tehnološka dostignuća sve sa ciljem najvišeg standarda usluga čime ćemo, kao i do sad, omogućiti našim klijentima neophodnu kompletnu zaštitu vida i maksimalno moguću udobnost i vidnu oštrinu.

  Ista destinacija « O nama Naš tim »

  Društvo oftalmologa kontaktologa Srbije (COLSS)
  colss logo

   

  Evropsko udruženje oftalmologa kontaktologa (ECLSO)

  eclso logo

   logo sfera

  Svetozara Radojčića 8a
  Beograd 11000
  011/ 3467 210
  069/ 3467 210

  Radno vreme

  OPTIKA 1
  Radnim danima : 11-19h
  Subota: 10-14h

  OPTIKA 1

  Radnim danima : 09-17h
  Subota: 10-14h

  FB ikona  IG ikona  TW ikona  YT ikona  SKYPE ikona

  © 2017 Sfera

  Search