OPTIKA 1

SVETOZARA RADOJČIĆA 8A, BEOGRAD

+381 (11) 346 - 7 - 210
+381 (11) 304 - 8 - 774

ocna-kuca-sfera

ocna-kuca-sfera sfera-centar-za-vid online-prodavnica-sfera

OPTIKA 2

DELIGRADSKA 27, BEOGRAD

+381 (11) - 268 - 47 - 61
+381 (11) - 407 - 45 - 89

Naš tim


 

Dipl. ing. Dragan Milovanović, osnivač i direktor Očne kuće SFERA.

Prim. Mr. sci dr Valentina Dimitrijević Milovanović, Viši stručni konsultant Centra za vid “SFERA”

Šef Kabineta za kontaktna sočiva i refrakcije, Klinike za očne bolesti, Klinički Centar Srbije. Auditor Prezidijuma u Evropskom udruženju oftalmologa kontaktologa - AUDITOR Praesidium European Contact lens Society of Ophtalmologist (www.eclso.eu) Podpredsednica Udruženja kontaktologa oftalmologa Srbije, COLSS. Profesionalna dostignuća: Predavač na seminaru kontinuirane medicinske edukacije iz kontaktologije na katedri oftalmologije Medicinskog fakulteta u Beogradu. Predavač po pozivu na vodećim Evropskim kongresima iz kontaktologije ECLSO.

Dr. Želimirka Marković, oftalmolog- kontaktolog, član Udruženja oftalmologa kontaktologa Evrope (ECLSO), Društva oftalmologa kontaktologa Srbije (COLSS), Udruženja oftalmologa Srbije, Oftalmološke sekcije Srpskog lekarskog društva i Lekarske Komore Srbije.

Milica Stojić, Menadžer prodaje i Optičar u Specijalizovanoj optičarskoj radnji u Deligradskoj 27 u Beogradu. Dugogodišnjim radnim iskustvom, velikim zalaganjem i posvećenošću svojoj profesiji, kao i redovnim učestvovanjem na edukativnim stručnim seminarima, Milica je doprinela održanju visokog nivoa profesionalnosti u Očnoj kući SFERA.

Dipl. ing. Slavica Jovanović, Menadžer prodaje i Optičar u Specijalizovanoj optičarskoj radnji u Svetozara Radojčiča 8a u Beogradu. Pored optičarskih i prodajnih aktivnosti posebnu pažnju posvećuje i post prodajnim aktivnostima kako bi klijenti bili zadovoljni i zbrinuti od momenta zakazivanja do naručivanja sočiva ili naočara do kasnijih kontrola. Učesnik je par edukativnih semina od kojih je poslednji Hoya trening na Fruškoj Gori održan u oktobru 2016 god.

 

 

Društvo oftalmologa kontaktologa Srbije (COLSS)

colss

 

 

Evropsko udruženje oftalmologa kontaktologa (ECLSO)

EU-contact-lens